Nederlands English

Trafag AG

trafag

Over Trafag AG

Trafag is wereldwijd marktleider in de productie van druk en temperatuur instrumentatie waaronder drukopnemers, drukschakelaars (pressostaten), thermostaten en SF6 sensoren.

Het in Zwitserland gevestigde bedrijf werd opgericht in 1942 en wordt ondersteund door een uitgebreide verkoop- en service-netwerk in meer dan 40 landen over de hele wereld. Trafag heeft haar hoofdkantoor in Bubikon Zwitserland en beschikt over meer dan 200 werknemers.

Trafag receives AVL Supplier Award!
AVL List, een Oostenrijks bedrijf met 1,5 miljard euro omzet, opgericht in 1948 en is een van 's werelds grootste bedrijven voor de ontwikkeling, simulatie en het testen van de technologie van motoren voor personenauto's, vrachtwagens en grote motoren.

Bezoek direct ons assortiment Trafag AG producten:

Trafag levert aan uiteenlopende industriële sectoren zoals mechanische engineering, hydrauliek, motorproductie, scheepsbouw, spoorwegtechnologie, high-voltage-technologie, koeling en verwarmingsinstallaties.

Daarnaast is Trafag uiterst flexibel op het gebied van de ontwikkeling en productie van klantspecifieke sensoren. En dankzij modulaire technieken kan Trafag haar standaardproducten snel en efficiënt aan haar klanten leveren.

Alle componenten worden in-house geproduceerd in state of the art productielijnen en streng bewaakte processen wat zorgt dat Trafag Nederland voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Marktechnical is hoofdleverancier van Trafag producten in Nederland. Wij leveren uit voorraad en hebben ruime ervaring met Trafag producten en toepassingen.

Heeft u vragen? Neem contact op! 

Zie Trafag video