100mm Onderaansluiting

100mm Onderaansluiting

  • Draad 1/2" BSP, messing
  • Centreerpin Ja
  • Kastdiameter 100 mm
  • Druk van -1...0 tot 600 Bar
  • Glycerine gevuld Nee
  • Klasse 2.5
  • Materiaal Kast: Zwart kunststof
  • Binnenwerk: Messing
  • Venster: Kunststof
  • Temperatuurbereik -40°C tot +60°C
  • Medium: max +60°C

Productvariaties

Artikel nr. Bereik Aansluiting (maat) Materiaal aansluiting Klasse Offerte
Mano100O1-0 -1 + 0 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O1-0,6 -1 + 0,6 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O1-1,5 -1 + 1,5 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O1-3 -1 + 3 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O1-5 -1 + 5 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O1-9 -1 + 9 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O1-15 -1 + 15 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-6 0 - 0,6 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-1 0 - 1 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-1,6 0 - 1,6 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-2,5 0 - 2,5 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-4 0 - 4 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-6 0 - 6 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-10 0 - 10 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-16 0 - 16 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-25 0 - 25 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-40 0 - 40 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-60 0 - 60 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-100 0 - 100 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-160 0 - 160 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-250 0 - 250 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-400 0 - 400 BAR 1/2 BSP Messing 2.5
Mano100O0-600 0 - 600 BAR 1/2 BSP Messing 2.5

Heeft u specifieke vragen over dit product?

Liever een persoonlijk gesprek? Bel 0162 - 31 42 85 of stuur een e-mail naar info@marktechnical.nl

Wij zijn Marktechnical

UW VOORDELEN

  • Ruim assortiment instrumenten op voorraad
  • Snelle levertijden 24/7 
  • Field service 
  • Een ervaren en veelzijdig team van professionals
  • Nauwe samenwerking met onze klanten
  • Goed uitgeruste werkplaats en testmogelijkheden
  • Uitgebreide lijst met A-merken leverbaar
  • Persoonlijk advies 
  • ISO9001 gecertificeerd

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen. Wat wil je nu doen?