0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!
SF6 gasdichtheid monitors en sensors

Trafag heeft precieze, betrouwbare en onderhoudsvrije instrumenten ontwikkeld voor het bewaken van SF6 en andere gassen voor hoog- en middelspanningsschakelaars. Trafag garandeert uitstekende nauwkeurigheid en werking in het breedste temperatuurbereik op de markt. Trafag gasbewakingsinrichtingen meten de gasdichtheid direct, bijvoorbeeld de SF6-gasdichtheidsmonitors, met het unieke gasdichtheidsreferentieprincipe en de gepatenteerde quartz-tuningvorktechnologie, d.w.z. SF6-gasdichtheidssensoren, of door beide principes te combineren, of de SF6 Hybrid Gas Density Monitors. Zij bieden de meest betrouwbare oplossing op de markt om SF6-gasdichtheid direct te meten.

Trafag's assortiment van gasdichtheidsmeetapparatuur is verdeeld in drie verschillende productgroepen:

  • Mechanisch werkende SF6 gasdichtheidmonitors (87x6, 87x7, 87x8)
  • Elektronische SF6 gasdichtheidssensoren (8774; 8775)
  • SF6 hybride gasdichtheidmonitors (878x, 879x)

Categorie filter:   Alles Druktransmitters Drukverschil Drukschakelaars (pressostaten) Automotive Drukschakelaars OEM Drukschakelaars Manometers Monitoring Gasdichtheid SF6

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.