0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Een schoepenradmeter is een instrument dat de hoeveelheid vloeistof of gas registreerd die door een leiding wordt getransporteerd. De meter bestaat uit een huis of buis waarin centraal een schoepenrad geplaatst, dat gaat draaien zodra er vloeistof of gas door de buis stroomt. Het schoepenrad is gekoppeld aan een magnetische opnemer of telwerk dat locaal kan worden uitgelezen of op afstand middels een analoog of digitaal uitgangssignaal. Een schoepen flowmeter is bijzonder geschikt voor het registreren van grotere doorstroomvolumes van o.a. water, benzine, gas, lichte olie etc.

Categorie filter:   Alles Massa flowmeters Tandrad flowmeters Turbine flowmeters Spindel flowmeters Micro flowmeters Schoepenrad flowmeters Ultrasone flowmeters Pickups-Amplifiers Elektromagnetische flowmeters Thermische flowmeters Flowschakelaars

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.