0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Thermische dispersie (massa)stroommeters gebruiken warmte om de stroming te meten. Thermische stromingsmeters hebben twee sensoren ingedompeld in de vloeistofstroom: een "Temperatuursensor" die de werkelijke temperatuur in de buis meet als referentie, ongeacht de stromingssnelheid en een verwarmde sensor, genaamd een "Snelheidssensor". De snelheidssensor wordt continu verwarmd op een vaste temperatuurwaarde middels een elektrische wattage. Naarmate de vloeistofstroom begint, wordt warmte getrokken uit de verwarmde snelheidssensor via moleculen die voorbij gaan. De hitte die wordt verspreid wordt door de stroom afgevoerd. Het corresponderende koeleffect wordt onmiddellijk gemeten en gecompenseerd door hoogwaardige sensordrive-elektronica, die meer verwarmingsstroom toevoegt om een constant temperatuursverschil van 50 ° C te handhaven.

Categorie filter:   Alles Massa flowmeters Tandrad flowmeters Turbine flowmeters Spindel flowmeters Micro flowmeters Schoepenrad flowmeters Ultrasone flowmeters Pickups-Amplifiers Elektromagnetische flowmeters Thermische flowmeters Flowschakelaars

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.