0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!
Turbineflowmeters (HM) - overzicht  en meetprincipe

Turbineflowmeters (HM) - overzicht en meetprincipe

  • Meetbereik: 0,03...25.000 l/min
  • Viscositeitsbereik: 0,1...100 mm/s
  • Lineariteit: ±0,5% van oorspronkelijke waarde
  • Druk: max. 4,000 bar

Turbineflowmeter

Een turbineflowmeter is een echte turbomachine die de stromingsenergie van een vloeistof omzet in mechanische energie door middel van een roterend schoepensysteem vergelijkbaar met een Woltman-meter. De turbineflowmeters van Kem Küppers bestaat uit één rotor met schoepen die zorgen voor energieuitwisseling met de stroming.

Voordelen van turbineflowmeters zijn extreem snelle responstijden en een zeer hoge resolutie en daarmee perfect inzetbaar voor snel vullende systemen. Overige voordelen zijn dat ze bestand zijn tegen zeer hoge druk- en temperatuurbestendigheid. Toepassingsgebieden zijn koel- en watercircuits, verfsystemen, hydraulische installaties, brandstofverbruiksmeting, Di-water / oplosmiddeltoepassingen, etc.

Heeft u vragen over dit product?

Liever direct contact? Bel 0162 - 31 42 85 of stuur een e-mail naar info@marktechnical.com

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren. 

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan je winkelwagen. Wat wil je nu doen?