0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!
Niveautransmitter met RS232 / RS485 communicatiepoort type: EG-series

Niveautransmitter met RS232 / RS485 communicatiepoort type: EG-series

De Magnetostrictieve Niveautransmitter uit de EG serie werd gecreëerd op basis van het principe van de magnetische veldsterkte van twee verschillende richtingen, waardoor een signaal wordt uitgezonden om het exacte niveau van het medium te bepalen. Zelfs al zou er een stroomuitval optreden en heraansluiting nodig zijn, dan wordt hierdoor de vorige instelling niet beïnvloed en is dus geen herconfiguratie nodig. Bovendien wordt er geen contact gemaakt door het meetelement dat binnen in de stam zelf zit, dus zelfs bij herhaald gebruik wordt geen schade toegebracht aan het meetelement door slijtage. Omdat de signaaluitvoer van de Magnetostrictieve Niveautransmitter direct is, is geen extra installatie van een uitvoerinterface nodig. De resolutie is uiterst accuraat en betrouwbaar is, hetgeen zorgt voor minder storingen in het product en productiedowntime van het bedrijf. Door de duurzaamheid van het meetelement is de levensduur bovendien uitzonderlijk lang, zijn minimale onderhoudswerkzaamheden en correcties nodig en hoeven dus geen grote voorraden reserveonderdelen worden aangehouden.

Voor PC-aansluiting om monitoring op afstand mogelijk te maken van één EG-transmitter ( gebruik RS232 / RS485 communicatiepoort) of meerdere EG-transmitters (gebruik RS485). (RS 232 / RS485 zijn optionele accessoires).

Heeft u vragen over dit product?

Liever direct contact? Bel 0162 - 31 42 85 of stuur een e-mail naar info@marktechnical.com

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren. 

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan je winkelwagen. Wat wil je nu doen?