Trafag AG

Over Trafag

Het in Zwitserland gevestigde bedrijf werd opgericht in 1942 en wordt ondersteund door een uitgebreide verkoop- en service-netwerk in meer dan 40 landen over de hele wereld. Trafag heeft haar hoofdkantoor in Bubikon Zwitserland en beschikt over meer dan 200 werknemers.

Trafag is wereldwijd marktleider in de productie van druk en temperatuur transmitters en schakelaars waaronder druktransmitters, drukschakelaars (pressostaten), thermostaten, SF6 sensoren, niveautransmitters.

Bekijk alle producten

Hier een goede titel boven (ook voor SEO)

Trafag levert aan uiteenlopende industriële sectoren zoals mechanische engineering, hydrauliek, motorproductie, scheepsbouw, spoorwegtechnologie, high-voltage-technologie, koeling en verwarmingsinstallaties.

Daarnaast is Trafag uiterst flexibel op het gebied van de ontwikkeling en productie van klantspecifieke sensoren. En dankzij modulaire technieken kan Trafag haar standaardproducten snel en efficiënt aan haar klanten leveren.

Hier een goede titel boven (ook voor SEO)

Alle componenten worden in-house geproduceerd in state of the art productielijnen en streng bewaakte processen wat zorgt dat Trafag voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Trafag receives AVL Supplier Award! AVL List, een Oostenrijks bedrijf met 1,5 miljard euro omzet, opgericht in 1948 is een van ’s werelds grootste bedrijven voor de ontwikkeling, simulatie en het testen van motoren voor personenauto’s, formule1, vrachtwagens en grote motoren.

Öne çıkan ürünler:

Trafag Drukschakelaars