Your partner for measuring, regulation and control instruments

Industrial automation – Climate technology – Hydraulics – Engines – Hydrogen systems – Test benches – Railways – Maritime instruments

Marktechnical Sensors & Controls

Sinds 1983 levert Marktechnical meet- en regelinstrumenten voor het monitoren en controleren van industriële en maritieme applicaties. Voor ons is kwaliteit een begrip dat veel meer is dan het product alleen. Al onze processen zijn ontworpen met het oog op klantenservice en productkwaliteit. Het programma omvat: druktransmitters, verschildruktransmitters, manometers, SF6 sensoren, thermostaten, temperatuursensoren, diesel thermometers, flowmeters, flowschakelaars, brandstofverbruiksmeters, ultrasone flowmeters, vochtmeters, digitale uitlezingen, Explosieveilige instrumentatie en lineaire-roterende servomotoren.

Meer over ons Contact opnemen

Categorieen

Druk

Temperatuur

Flow

Niveau

Vocht

Gewicht

Displays en regelaars

Draadloos

Lucht

Servomotoren

Manometers

Overige

  • Vibratie en Temperatuur sensor met IO-Link type: MKVS
Datasheet
  • De nat/nat drukverschilsensor voor hoogwaardige budget toepassingen. De innovatieve nieuwe ontwikkeling MUDS is ontworpen voor de detectie van drukverschillen in vloeibare en gasvormige media. Typische toepassingen zijn aanvoer en retour in verwarmingssystemen en de bewaking van filters en compressoren.

Blijft op de hoogte van de laatste updates:

Maximaal 1 nieuwsbrief per maand