Muller Industrie Elektronik

Sensoren voor temperatuur, (diff.) druk, displays, kracht, radiotransmissiesystemen, hellingsensoren, weerstations

Müller Industrie-Elektronik GmbH is in 1992 door Matthias Müller opgericht als eerste onderneming en heeft binnen 20 jaar zich ontwikkeld tot specialist voor de industriële meettechnologie en controle technologie met ongeveer 80 medewerkers.

Bekijk het volledige Müller IE assortiment

Productie en kwaliteit: “Made in Germany”

Het Duitse bedrijf met hoofdkantoor in Neustadt am Rübenberge in de regio Hannover, produceert meetinstrumenten, sensoren en digitale displays, met name voor de belangrijkste gebieden temperatuur, kracht en drukmetingstechnologie. Maar ook instrumenten aanwijzen en instrumenten voor de signaalverwerking rond het uitgebreide productprogramma beoordelen. Hoogwaardig management en klanttevredenheid vormen essentiële onderdelen van de bedrijfsfilosofie.

Müller Industrie-Elektronik is gecertificeerd

Naar het hoogwaardige beheersysteem Duits Instituut voor Standardisatie DIN EN ISO 9001: 2008 met de KBA-versie van de veiligheidsnormenautoriteit TÜV-Rijnland voor elektronische onderdelen in de bouw van voertuigen met de EX / IECEx-goedkeuring voor het vervaardigen van explosiebeveiligde apparaten en produceert volgens ATEX richtlijnen.

Specifieke oplossingen en ontwikkeling tot serieproductie

Naast een brede portfolio van standaard meetapparatuur ligt de kracht van Müller Idustrie-Electronik in de oplossing van aangepaste elektronische instellingen van de taken van de ontwikkeling over de prototype-constructie tot de hoeveelheid productie.

Producten in wereldwijde applicaties

De apparaten van Müller Industrie-Electronik worden wereldwijd gebruikt, vooral op het gebied van procesindustrie, voedsel / farmaceutische / biotechnologie, chemie, energie, klimaat en luchtvaart, zowel in de industrie als in de scheepsbouw. Over een wereldwijd netto van internationale commerciële vertegenwoordigingen zijn de apparaten van Müller Industrie-Elektronik GmbH vandaag beschikbaar in meer dan 30