Your supplier for spare parts and Marine equipment

Scheepsbouw oplossingen voor druk- en temperatuur en flowbewaking.

Marktechnical levert een compleet programma goedgekeurde meet- en regelinstrumenten voor de maritieme industrie. Toepassingen voor o.a. drukmetingen voor stuurinrichtingen, pompregeling, niveaumetingen, niveauschakelaars voor hoog/laag niveau, flowmeting voor brandstofverbruik, olie temperatuurbewaking, motordrukbewaking, mechanische thermostaten, manometers, analoge en digitale displays, flowschakelaars voor aanvoer zeewater, uitlaatgastemperatuursensoren, verschildruktransmitters NAT/NAT voor oliefilters, explosieveilige instrumenten en sensoren voor waterstofsystemen. De producten van Marktechnical worden gebruikt voor:

 • Motoren Bewaking van druk en temperatuur van smeermiddelen, brandstof, inlaatlucht, turbolading, koelwater of common rail-injectie
 • Hydrauliek Hydrauliek op dekkranen, cilinders of leidingdruk
 • Pompen Bewaking van pompdruk van diverse media ook voor explosiegevaarlijke omgevingen
 • Vulniveau Niveaubewaking in ballasttanks of controlesystemen voor het binnendringen van water
 • Ballastwater Drukbewaking in fysische en chemische behandelunits
 • Tandwielen Druk- en temperatuurbewaking van smeermiddel
 • Compressoren Bewaking van inlaat- en uitlaatdruk voor en na compressie
 • Afscheiders Bereiding van stookolie en behandeling van lenswater
 • Stuurdrukbewaking van hydraulische olie

Productenlijnen:

Trafag Druktransmitters De elektronische druktransmitters zijn gebaseerd op Trafag’s eigen sensortechnologieën: dunne-film-op-staal en dikke-film-op-keramiek. In combinatie met de in eigen beheer ontwikkelde ASIC-elektronica bieden deze uitstekende stabiliteit op lange termijn en maximale precisie onder de zwaarste omstandigheden. De grote keuze aan ontwerpen maakt het mogelijk om het optimale product te kiezen voor een groot aantal toepassingen. In het bijzonder willen we vermelden dat de succesvolle common-rail druktransmitter met meetbereiken tot 2500 bar is gecertificeerd door de tien grootste scheepskeuringsbedrijven. Trafag Drukschakelaars De mechanische drukschakelaars van Trafag bieden een hoge trillingsweerstand en schakelpuntnauwkeurigheid in combinatie met een buitengewoon robuust ontwerp voor jarenlang onderhoudsvrij gebruik in ruige omstandigheden. Verschillende sensoren op basis van balg-, membraan- en zuigerprincipe bestrijken een breed scala aan drukbereiken, media en belastingscyclusprofielen. Trafag Thermostaten Door tientallen jaren ervaring in het succesvol leveren van thermostaten aan de scheepsbouwindustrie, hebben de producten van Trafag een lange staat van dienst op het gebied van bewezen betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Verschillende productlijnen met een verscheidenheid aan functies en opties bieden een breed mediatemperatuurbereik en een hoge schakelpuntnauwkeurigheid in een zeer robuust ontwerp. Temperatuuropnemers met scheepskeur Marktechnical is gespecialiseerd in het ontwerpen van thermokoppels en Pt100-temperatuursensoren voor alle industrieën, waaronder machine en motorenbouw, farmaceutica, olie en gas. We bieden aangepaste ontwerpen die precies aan uw behoeften voldoen. Onze sensoren zijn gemaakt volgens de strenge kwaliteitsnormen en worden wereldwijd onder zware omstandigheden ingezet.

 

Membership Maritieme sector:

SPARE-PARTS VOOR SCHEPEN EN MOTOREN

Marktechnical levert sinds 1983 spare-parts aan de scheepvaart wereldwijd. Ons netwerk en database zorgt voor een snelle levering en uiteraard tegen concurrerende prijzen. Stuur uw aanvragen voor reserveonderdelen naar ons en we gaan aan de slag een gelijkwaardig of alternatief product voor u te vinden.

 • Antwoord op offerteaanvragen binnen 2 uur
 • Toegang tot de serienummer database van onze leveranciers
 • Snelle levering tegen de beste voorwaarden

Categorieen

Druk

Temperatuur

Flow

Niveau

Vocht

Gewicht

Displays en regelaars

Draadloos

Lucht

Servomotoren

Manometers

Overige (icoon maken)