HVAC – Klimaatbeheersing

Airconditioning en Koelsystemen

Als ervaren specialisten op het gebied van koude- en airconditioninginstallaties, staan wij klaar om u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw projecten. Met decennialange ervaring hebben we een breed scala aan producten en systemen samengesteld, met de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Of het nu gaat om modellen, systemen, componenten of fabricaten, wij bieden een uitgebreide selectie waaruit u kunt kiezen, waardoor u de vrijheid heeft om precies datgene te vinden wat past bij uw behoeften.

Ons assortiment omvat een indrukwekkende variëteit aan meet en regelinstrumenten voor HVAC toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een specifiek onderdeel, wij hebben alles in huis om uw project succesvol te maken.

Met meer dan 40 jaar aan ervaring op de koeltechnische en airconditioningmarkt, begrijpen we als geen ander wat u verwacht als het gaat om producten, kwaliteit en service.
Onze HVAC instrumentatie zijn te vinden in diepvrieseenheden (koelcompressoren), lucht- en watergekoelde koelmachines, airco-koudeopslag eenheden, koelinstallaties, inloopkoelkasten en airconditioning systemen.

Informeer bij onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden

sales@marktechnical.nl
+31 (0)162 314285

Categorieen

Druk

Temperatuur

Flow

Niveau

Vocht

Gewicht

Displays en regelaars

Draadloos

Lucht

Servomotoren

Manometers

Overige (icoon maken)