Sensors.nl

Webshop voor meet- en regelinstrumentatie voor de industrie, HVAC en Maritiem.
Snelle levering, voordelige prijzen, A-merken en hoge kwaliteit.

De hoogste kwaliteit en de nieuwste technologieën zijn de hoekstenen waarop het aanbod van sensors.nl is gebaseerd. Hier kunt u meet- en regeltechniek krijgen tegen een eerlijke prijs en met uitstekend advies.

Sensoren zijn overal nodig

Sensoren zijn overal in de industrie nodig en hebben vaak een aanzienlijke invloed op de goede werking en kwaliteitsborging van systemen en processen. Daarom moeten de producten van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en robuust zijn.

Ons succes

Het succes van sensors.nl is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren. Met een team van productspecialisten opereren wij vanuit ons kantoor in Nederland met als doel om betrouwbare meetoplossingen te realiseren voor onze klanten.

Industriële know-how

Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise weten we wat het verschil voor u maakt. Met onze “waarom niet” -mentaliteit begrijpen we dat uw bedrijf niet standaard is. SENSORS.NL doet er alles aan om de beste producten en service voor u te adviseren.

Van idee tot oplossing

Wij zijn uw partner voor maatwerkoplossingen in meettechniek. Samen met u zetten we ideeën om in oplossingen.

Sensors.nl is onderdeel van Marktechnical BV.

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Met een enthousiast team van professionals opereren wij vanuit onze kantoren in Nederland en België met als doel om betrouwbare meetoplossingen te realiseren voor onze klanten. Permanente vernieuwing in een zich snel ontwikkelende markt, technisch klantinzicht, korte lijnen, vernieuwde voorraadconcepten en relatie-gedrevenheid is waaraan Marktechnical haar uitstekende naam heeft ontleend.