KEM Kuppers

Betrouwbare flowmeettechnologie en ijking. Ideale oplossingen voor alle flowmeettoepassingen

Sinds de oprichting van KEM in 1965 helpen we onze klanten wereldwijd om hun individuele processen continu te optimaliseren met behulp van onze flowmeettechnologie. Op deze manier kunnen we er samen met u voor zorgen dat middelen en kosten worden bespaard en dat aan de wettelijke vereisten wordt voldaan.

Bekijk het volledige KEM-Kueppers assortiment

Over KEM-Kueppers

Uitgebreide technische kennis gebaseerd op jarenlange praktijkervaring heeft KEM-Kueppers tot een toonaangevende internationale leverancier gemaakt van flowmeters, flow-evaluatieapparatuur en professionele oplossingen voor elke flowmeettoepassing. KEM is specialist op het gebied van flowmeettechnologie en ijking en levert hoogwaardige flowmeters en oplossingen voor uw flowmeetvereisten in alle branches van de internationale industrie. Met ons uitgebreide assortiment flowmeters en onze DAkkS ijkingsdienst helpen we onze klanten en zakelijke partners te met technische ondersteuning op maat.

Afzetmarkten omvatten diverse industriële sectoren zoals automobiel-, polyurethaan-, staal-, voedsel-, chemische en petroleum- en farmaceutische industrieën. Bedrijven in deze sectoren gebruiken de KEM-flowmeters op hun testbanken, vullijnen en verfspuitinstallaties.