0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Drukmeting met drukzenders

Marktechnical biedt een compleet assortiment aan drukopnemers, die gebruikt worden voor het elektronisch beoordelen en meten van druk. In de afgelopen decennia hebben drukopnemers hun nut bewezen voor vele toepassingen in veeleisende industriële omgevingen. Wij leveren veel verschillende ontwerpen voor verschillende druk- en elektrische aansluitingen, meetprocedures, elektrische uitgangssignalen en verschillende certificeringen. Hoogwaardige technologie en precisie bij de productie maken dat onze drukopnemers perfect werken, ook op plaatsen waar hoge eisen gesteld worden aan stabiliteit, trillingsweerstand, elektromagnetische compatibiliteit, schokbestendigheid en ongevoeligheid voor temperatuur op de lange termijn.

Drukschakelaars / pressotaten
Robuuste elektromechanische drukschakelaars / pressostaten van Trafag bieden hoge trillingsweerstand en precisie op schakelpunten in combinatie met een extreem duurzaam ontwerp. Dit resulteert in schakelaars die tientallen jaren kunnen worden bediend zonder onderhoud, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Diverse ontwerpen met balg-, membraan- en zuigersensoren omvatten meerdere drukbereiken en materiaal- en belastingprofielen voor verschillende toepassingen zoals hydraulica, spoorweg- en scheepsbouw.

Categorie filter:   Alles Druktransmitters Drukverschil Drukschakelaars (pressostaten) Automotive Drukschakelaars OEM Drukschakelaars Manometers Monitoring Gasdichtheid SF6

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.