0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Mechanische drukschakelaars (pressostaten) worden veel toegepast op industriële en maritieme systemen. Wanneer een ingestelde druk (setpoint) wordt bereikt, dan opent of sluit de drukschakelaar een schakelcontact. Afhankelijk van de toepassing kunnen mechanische of elektronische drukschakelaars worden ingezet. Specifieke applicaties voor drukschakelaars is de motorenbouw voor o.a. de maritieme industrie, hydraulica, spoorwegen, verwarming en koelingssystemen en pneumatiek toepassingen. Mechanische drukschakelaars van Trafag zijn uitgevoerd met balg, membraan of zuiger sensoren en omvat een grote verscheidenheid van drukbereiken. Leverbaar met scheepsgoedkeuringen en- of ATEX certificaat.


Categorie filter:   Alles Druktransmitters Drukverschil Drukschakelaars (pressostaten) Automotive Drukschakelaars OEM Drukschakelaars Manometers Monitoring Gasdichtheid SF6

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.