0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Mobeye gespecialiseerd in innovatieve GSM / GPRS alarm- en telemetrie-technologie met een focus op een extreem laag energieverbruik.

Mobeye producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitsnormen en hebben meerdere onderscheidingen gekregen. De producten worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren, onder wie politie, medische branche en industrie, door zowel professionele gebruikers als consumenten. Het Research & Development team ontwerpt en ontwikkelt klantspecifieke producten op aanvraag. Mobeye producten helpen mensen hun eigendom, bezittingen en apparaten te beveiligen, te bewaken en op afstand aan te sturen. Het is onze missie om comfort en veiligheid te bieden aan onze klanten.

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.