0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Sensoren voor temperatuur, (diff.) druk, displays, kracht, radiotransmissiesystemen, hellingsensoren, weerstationsMüller Industrie-Elektronik GmbH is in 1992 door Matthias Müller opgericht als eerste onderneming en heeft binnen 20 jaar zich ontwikkeld tot specialist voor de industriële meettechnologie en controle technologie met ongeveer 80 medewerkers.

Productie en kwaliteit: "Made in Germany"
Het Duitse bedrijf met hoofdkantoor in Neustadt am Rübenberge in de regio Hannover, produceert meetinstrumenten, sensoren en digitale displays, met name voor de belangrijkste gebieden temperatuur, kracht en drukmetingstechnologie. Maar ook instrumenten aanwijzen en instrumenten voor de signaalverwerking rond het uitgebreide productprogramma beoordelen. Hoogwaardig management en klanttevredenheid vormen essentiële onderdelen van de bedrijfsfilosofie.

Müller Industrie-Elektronik is gecertificeerd
Naar het hoogwaardige beheersysteem Duits Instituut voor Standardisatie DIN EN ISO 9001: 2008 met de KBA-versie van de veiligheidsnormenautoriteit TÜV-Rijnland voor elektronische onderdelen in de bouw van voertuigen met de EX / IECEx-goedkeuring voor het vervaardigen van explosiebeveiligde apparaten en produceert volgens ATEX richtlijnen.

Specifieke oplossingen en ontwikkeling tot serieproductie
Naast een brede portfolio van standaard meetapparatuur ligt de kracht van Müller Idustrie-Electronik in de oplossing van aangepaste elektronische instellingen van de taken van de ontwikkeling over de prototype-constructie tot de hoeveelheid productie.

Producten in wereldwijde applicaties
De apparaten van Müller Industrie-Electronik worden wereldwijd gebruikt, vooral op het gebied van procesindustrie, voedsel / farmaceutische / biotechnologie, chemie, energie, klimaat en luchtvaart, zowel in de industrie als in de scheepsbouw. Over een wereldwijd netto van internationale commerciële vertegenwoordigingen zijn de apparaten van Müller Industrie-Elektronik GmbH vandaag beschikbaar in meer dan 30 

Link: Müller Industrie Elektronik

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.