0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Trafag is wereldwijd marktleider in de productie van druk en temperatuur instrumentatie waaronder drukopnemers, druktransmitters, drukschakelaars (pressostaten), thermostaten en SF6 sensoren.


Het in Zwitserland gevestigde bedrijf werd opgericht in 1942 en wordt ondersteund door een uitgebreide verkoop- en service-netwerk in meer dan 40 landen over de hele wereld. Trafag heeft haar hoofdkantoor in Bubikon Zwitserland en beschikt over meer dan 200 werknemers.

Trafag levert aan uiteenlopende industriële sectoren zoals mechanische engineering, hydrauliek, motorproductie, scheepsbouw, spoorwegtechnologie, high-voltage-technologie, koeling en verwarmingsinstallaties.

Daarnaast is Trafag uiterst flexibel op het gebied van de ontwikkeling en productie van klantspecifieke sensoren. En dankzij modulaire technieken kan Trafag haar standaardproducten snel en efficiënt aan haar klanten leveren.

Alle componenten worden in-house geproduceerd in state of the art productielijnen en streng bewaakte processen wat zorgt dat Trafag voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Trafag receives AVL Supplier Award! AVL List, een Oostenrijks bedrijf met 1,5 miljard euro omzet, opgericht in 1948 is een van 's werelds grootste bedrijven voor de ontwikkeling, simulatie en het testen van de technologie van motoren voor personenauto's, vrachtwagens en grote motoren.

Zie Trafag video

Marktechnical is de hoofdvertegenwoordiger van Trafag producten in Nederland en België. Wij leveren uit voorraad en hebben ruime ervaring met Trafag producten en toepassingen.

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.