0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

De naam niveauschakelaar zegt het al: deze worden ingezet om het niveau te controleren of te regelen bijvoorbeeld min./max. niveau. Bij een niveaumeting moet u denken aan het monitoren of meten van een bepaald niveau. Wij hebben in ons programma onderdompelbare niveautransmitters welke de statische druk meten, ultrasone niveaumeters op basis van geluid, tankinhoudsmeters voor o.a. maritieme en de bulk industrie, magnetostrictieve niveautransmitters, optische en draaipeddel schakelaars, (verschil)druktransmitters welke gemonteerd worden aan de buitenzijde van de tank, trilvork principe op basis van trilling en vlotterschakelaars etc. Elke niveaumeter uit ons assortiment voert probleemloos de industriële taak uit waarvoor deze dient.

Overview niveau instrumentatie

Categorie filter:   Alles Hydrostatisch (druk) Vlotterschakelaars Trilvork schakelaars Bypass level indicator Optische niveauschakelaars Ultrasoon-Radar Magnetostrictieve niveaumeting Capacitief

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.