0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

De naam vlotterschakelaar zegt het al. De vlotterbal afhankelijk van de densiteit drijft op een vloeistof en zodra het peil van de vloeistof hoger of lager wordt dan een vooraf ingestelde waarde (niveau), zal de regelaar een signaal afgeven. Vlotterschakelaars worden veelal als niveaudetectie gebruikt en zijn in uiteenlopende opstellingen leverbaar. Wilt u een vlottertransmitter als niveaumeter gebruiken, dan werkt het zo: De vlotterbal drijft op de vloeistof en stijgt of daalt mee met het vloeistofniveau. Hierbij opent of sluit de magnetische vlotter de reed-contacten in de staaf. Via de omvormer wordt het analoge of digitale signaal doorgestuurd, en het niveau weergegeven in uw PLC of digitale uitlezing. Het voordeel van een vlotterschakelaar is omdat ze duurzaam zijn, en gebruikt kunnen worden onder hoge temperaturen en hoge drukken. Leverbaar met o.a. ATEX en scheepsgoedkeuringen.

Categorie filter:   Alles Hydrostatisch (druk) Vlotterschakelaars Trilvork schakelaars Bypass level indicator Optische niveauschakelaars Ultrasoon-Radar Magnetostrictieve niveaumeting Capacitief

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.