0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Uit veiligheidsoverwegingen moet de dichtheid van het medium van gasgeïsoleerde SF6 'heavy duty' stroomonderbrekers continu in de gaten worden gehouden. Dankzij haar enorme ervaring in combinatie met innovatieve producten heeft Trafag een reputatie verworven als marktleider.

Toepassingen

  • Hoogspanningstechniek.
  • Middenspanningstechniek.
  • Schakeldiagnostiek.

Trafag-apparaten voor het meten en monitoren van de dichtheid zijn uiterst betrouwbaar en vergen geen onderhoud dankzij de bewezen constructiemethoden.

Er kunnen twee hoofdtypen meet- en controleapparatuur worden aangeboden.

Elektromechanische Dichtheidsmeters

Continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling gecombineerd met een nauwe samenwerking met onze klanten hebben van Trafag de marktleider op het gebied van dichtheidsmetingen gemaakt.

Twee kenmerken van onze producten zijn:

  • Hoge kwaliteit.
  • Een minimum aan storingen.

Wilt u meer informatie, of het nu gaat om standaardoplossingen of maatwerkontwikkelingen, dan kunnen wij u het advies geven dat u nodig hebt.

Producten


Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.