0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

In de machine- en hydraulische industrie is Marktechnical een bekende naam. Wij leveren een compleet scala kwalitatief hoogwaardige producten voor meet- en regelsystemen in de machine- en (mobiele) hydraulische industrie.

Toepassingen
De producten voor dit soort toepassingen zijn ontworpen voor veeleisende gebruiksomstandigheden, zoals zware schokken, vibraties en drukpieken.

Enkele van de vele toepassingen in deze industrietak zijn: hydraulische kranen, boorapparatuur, hydraulische pompen, generatoren en motoren, landbouw- en bosbouwmachines, stuurinrichtingen, mobiele compressoren, robotica en werktuigmachines.

Onze Trafag-producten zijn goedgekeurd door: Bureau Veritas, German Lloyds, ABS, RINA, DNV, KRS, PRS, LRS.

Producten


Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.