0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Marktechnical is al meer dan 30 jaar de toonaangevende leverancier van sensoren voor de industrie.

Wij leveren een compleet scala producten voor het meten van o.a. temperatuur, verschil(druk), vocht, niveau, flow-doorstroming, gassen, rookdetectie, sensoren voor licht, explosieveilige lineaire of roterende servomotoren, data acquisitie systemen, draadloze instrumenten, digitale weerstations en railvoelers voor wisselverwarming t.b.v. spoorwegen, ultrasone instrumenten, digitale uitlezingen, elektronische regelaars, luchtklep servomotoren, digitale of mechanische (ruimte)thermostaten en explosieveilige producten.

Wilt u een bepaalde meetwaarde detecteren, -meten, -controleren of bewaken neemt u dan contact op met een van onze sales medewerkers voor een passend advies.

Sales@marktechnical.nl 
Tel: +31 (0)162 314285

Producten


Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.