0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Op deze pagina treft u onze collectie AGASTAT Electropneumatische tijdrelais serie 7000. Agastat biedt een compleet scala aan 'heavy duty' tijdrelais voor regelings- en beschermingstoepassingen op treinen, spoorwegovergangen en signaal-veiligheidssystemen.

Kwaliteit

De betrouwbaarheid, prestaties en veelzijdigheid van Agastat Tijd-, Regel- en Beschermingsrelais worden erkend in de hele sector van industriële regelaars en elektronische systemen. Om te kunnen begrijpen waarom Agastat Relais deze reputatie hebben verworven, hoeft u er slechts eentje open te maken. Dan zult u het volgende zien: onderdelen van topkwaliteit, nauwkeurig afgesteld; een minimum aantal componenten, bereikt met behulp van geschikte IC-technologie; ingenieus circuitontwerp; en een uitvoering die voldoet aan de hoogste industriële normen.

Voor het reguleren van verwarmings- en ventiliatiesystemen voor treinen, remsystemen of hydraulische installaties leveren we robuuste en trillingsbestendige pressostaten en thermostaten van Trafag.

Van Müller Industrie Elektronik hebben we aan de Nederlandse Spoorwegen temperatuursensoren voor het spoor geleverd, in combinatie met het IWS Intelligente Weerstation dat regen, dauw, sneeuw en hagel detecteert om bevriezing van wissels te voorkomen.

Producten:


Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.