0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!
Flowschakelaar voor warmwaterbesturing type: DW-Z

Flowschakelaar voor warmwaterbesturing type: DW-Z

De doorstroomschakelaar met pompbesturing DW-Z helpt om energie te besparen -  zonder comfort in te leveren!

Warmwater circulatiesystemen kunnen voorzien zijn van een pomp met een tijdschakelaar, welke dan gedurende de ingestelde tijd warmwater rondpompt terwijl er niemand warmwater afneemt.
De doorstroomschakelaar DW-Z zorgt voor warm water, alleen als u het nodig heeft. Op het moment dat men de warmwaterkraan opent, start de circulatiepomp. Men kan de kraan direct weer dichtzetten of men kan gewoon water tappen, de circulatiepomp is geactiveerd en gaat direct de warmte verdelen. Als de tappunten zijn gesloten blijft de pomp nog even in bedrijf. Deze nalooptijd is instelbaar met de knop INTERVAL, van 1 tot 18 minuten. De bedrijfstoestand voor ‘pomp aan’ wordt met een groene LED aangegeven.
 
• Eenvoudige installatie
• Volledig zelfsturend – aanzetten is niet nodig
• Aansluiting aan het bestaande 230 V leidingnet
• Directe besparing bij het verwarmen, waterverbruik en stroomverbruik

Heeft u vragen over dit product?

Liever direct contact? Bel 0162 - 31 42 85 of stuur een e-mail naar info@marktechnical.com

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren. 

Product toegevoegd

Het product is toegevoegd aan je winkelwagen. Wat wil je nu doen?