0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

De werking van Ultrasone flowmeters is gebaseerd op ultrasone geluidsgolven. Een Ultrasone stroommeter meet het verschil in looptijd van ultrasone pulsen in een stromend medium. Het tijdverschil is een maat voor de gemiddelde snelheid van de vloeistof langs het pad van de ultrasone bundel. Door het tijdsverschil tussen de waardes nauwkeurig te meten kan de stromingssnelheid en geluidssnelheid worden berekend. Ultrasone flowmeters zijn inzetbaar voor grote en kleine diameter buizen met hogere stromingsbereiken.

Principe:

Ultrasonic flowmeter

Doppler principe:
Een andere werkwijze van een ultrasone debietmeter, die niet geschikt is voor zeer lage debieten, is het gebruik van de Doppler flowmeter. De werking is gebaseerd op reflectie van een ultrasone bundel uit akoestisch reflecterend materiaal, kleur: zoals vaste deeltjes, luchtbellen, turbulentie in een stromende vloeistof.Categorie filter:   Alles Massa flowmeters Tandrad flowmeters Turbine flowmeters Spindel flowmeters Micro flowmeters Schoepenrad flowmeters Ultrasone flowmeters Pickups-Amplifiers Elektromagnetische flowmeters Thermische flowmeters Flowschakelaars

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.