Trafag sensors & controls

Marktechnical is al meer dan 40 jaar de hoofdvertegenwoordiger van Trafag producten in Nederland en België. Alle standaard artikelen van dit Zwitserse top merk zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

→ Antwoord op offerteaanvragen binnen 2 uur
→ Snelle levering tegen de beste voorwaarden

Bekijk alle producten

Trafag AG is wereldwijd marktleider in de productie van druk en temperatuur transmitters en schakelaars waaronder druktransmitters, drukschakelaars (pressostaten), thermostaten, SF6 sensoren, niveautransmitters.

Over Trafag

Het in Zwitserland gevestigde bedrijf werd opgericht in 1942 en wordt ondersteund door een uitgebreide verkoop- en service-netwerk in meer dan 40 landen over de hele wereld. Trafag heeft haar hoofdkantoor in Bubikon Zwitserland en beschikt over meer dan 200 werknemers.

Trafag levert aan uiteenlopende industriële sectoren zoals mechanische engineering, hydrauliek, motorproductie, scheepsbouw, spoorwegtechnologie, high-voltage-technologie, koeling en verwarmingsinstallaties.

Daarnaast is Trafag uiterst flexibel op het gebied van de ontwikkeling en productie van klantspecifieke sensoren. En dankzij modulaire technieken kan Trafag haar standaardproducten snel en efficiënt aan haar klanten leveren.

Alle componenten worden in-house geproduceerd in state of the art productielijnen en streng bewaakte processen wat zorgt dat Trafag voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Trafag receives AVL Supplier Award! AVL List, een Oostenrijks bedrijf met 1,5 miljard euro omzet, opgericht in 1948 is een van ‘s werelds grootste bedrijven voor de ontwikkeling, simulatie en het testen van motoren voor personenauto’s, formule1, vrachtwagens en grote motoren.