0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!
3750 Handpomp hydraulisch en pneumatisch

3750 Handpomp hydraulisch en pneumatisch

Met meer dan 20 unieke instelmogelijkheden is deze toonaangevende mobiele handpomp beter dan ooit. Gebouwd met roestvrijstalen onderdelen, geavanceerde bescherming tegen corrosie, robuuste en slagvast instelknoppen, slijtvaste afdichtingen, hydraulische en pneumatische drukuitgangen, stabiel en nauwkeurig.

Meten is Weten:

Het gebruik van de 3750 handpomp is zeer eenvoudig en snel te bedienen. De vereiste proefdruk kan op twee manieren worden gerealiseerd waaronder hydraulisch middels gedemineraliseerd water of pneumatisch (lucht) en dit met één handpomp. Wanneer de gewenste druk is bereikt kunnen de gemeten waarden van een bepaald drukmeetinstrument waaronder druktransmitters, drukschakelaars, manometers, manifolds worden vergeleken en indien nodig worden aangepast. 

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.