0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!
ECE/ECT: Betrouwbare industriële druktransmitter die interessante prijs-prestatieverhouding biedt

ECE/ECT: Betrouwbare industriële druktransmitter die interessante prijs-prestatieverhouding biedt

Dit nieuwe model is gebaseerd op mediabestendige druksensoren met dikke film op keramiektechnologie. Met zijn geoptimaliseerde prijs-prestatieverhouding is hij geschikt voor meer toepassingen dan het voorgaande model.

De ASIC (Application Specific Integrated Circuit) chip is een belangrijk onderdeel van deze transmitter, waarin jarenlange ervaring met het ontwerpen van elektronische druktransmitters is verwerkt.

Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden tussen twee verschillende kwaliteiten materiaalbehuizing. Type `ECE` maakt een verdere kostenbesparing mogelijk.

  • Koperen behuizing: Type `ECE`
  • Roestvast stalen behuizing: Type `ECT`

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.