0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Druktransmitters worden gebruikt voor het meten en evalueren van druk om processen onder controle te houden. Een druksensor zet de fysische grootheid (druk) om in een analoog, Volt of digitaalsignaal. Druktransmitters van o.a. Trafag zijn verkrijgbaar in een relatieve druk, absolute druk, vacuüm of met een verschildrukmeetcel. Trafag druksensoren zijn zeer nauwkeurig, robuust, hebben een lange-termijn stabiliteit, trillingsbestendig, elektromagnetische compatibiliteit, hoge schokweerstand en zijn temperatuur gecompenseerd. Toepassingen voor druktransmitters zijn o.a. de maritieme industrie - motorenbouw - On-offshore - chemie en petrochemie - spoorwegen - automotive - OEM - (mobiele)hydraulica en de HVAC industrie. Leverbaar met verschillende meetbereiken van 0.10 mBar tot 10.000 Bar. 

Categorie filter:   Alles Druktransmitters Drukverschil Drukschakelaars (pressostaten) Automotive Drukschakelaars OEM Drukschakelaars Manometers Monitoring Gasdichtheid SF6

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.