0162 - 31 42 85 Heeft u vragen? Bel ons!

Diaphragm seals of wel scheidingsmembranen voorkomen dat het te meten medium niet in aanraking komt met het meetsysteem. Toepassingen waar diaphragm seals ingezet kunnen worden zijn o.a. hygiënische systemen, farmacie, biotechnologie, tank niveaumeting, voedingsmiddelen en de proces industrie. Ook worden Diaphragm seals ingezet op systemen met hoge trillingen waardoor directe montage van veldcomponenten niet mogelijk is en voor hoge media temperaturen.

Naast de vormgeving en het materiaal van de membranen is de kwaliteit van de vulvloeistof i.v.m. het temperatuurbereik van het medium ook van belang. De keuze van de juiste configuratie met een bepaalde sensor is altijd specifiek voor elke toepassing.

Vraag onze sales afdeling voor meer informatie.

Download de datasheet

Wij zijn Marktechnical

Marktechnical Sensors & Controls opgericht in 1983 is een toonaangevende totaalleverancier van sensoren voor de industrie en maritieme sector. Ons succes is gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze ervaring in verschillende takken van industrie, hebben we de kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid van de nieuwste sensor technologieën te implementeren.